10, 9, 8, 7……….

Hey guys!

Tussen alle romslomp van inbraken, verhuizing en toewerken naar de volgende single door leef ik nog hoor! En hoe!

Mijn team en ik hebben weer hard gewerkt aan nieuwe verrassingen om jullie kant op te gooien waaronder de volgende.
Omdat ik nou eenmaal dingen tot in hun nopjes perfect wil hebben en ik alles toch zelf mag beslissen (de voordelen van eigen baas zijn…), laat ik jullie nog heel even op mijn album wachten (jajaja i know.. maar ik maak het goed met je ;P ). Wat ik al wel kan melden, is dat de plaat de naam ‘Rooftop Views’ draagt er er snel aankomt!
Omdat ik behoorlijk wat liedjes (34!) heb geschreven, en ze helaas niet allemaal op het schijfje passen, is mijn idee om jullie (ook om het wachten wat tegemoet te komen;) als volgt mee te nemen naar de ‘Rooftop’. Ik heb bij deze single daarom vast een aantal extra liedjes gedaan, allemaal onderweg naar geschreven, bij wijze van voorproefje, en zonder garantie dat ze de eindstreep (de volledige plaat) ook echt zullen halen. We zijn er bijna! Next stop; First Floor!  Laten we zeggen, ehm… Aanstaande dinsdag / woensdag doen? Yes Yes? You like? ;D

Hebben jullie trouwens de aanbeveling omtrend mijn persoontje in de Cosmopolitan (mei, pagina 284) zien staan..?! Hoe gaaf is dat!?

Verder hebben we gisteren een superrepetitie gehad voor Lichtenvoorde aanstaande maandag! Hoewel het op het filmpje echt crap geluid heeft en ook ik me afvraag of die blijheid niet met medicatie behandeld moet worden, wilde ik hem jullie niet onthouden. We keep you posted! En denk erom.. DWM is comin’!! ;)

 

Xx

Anny

Share

(2) reacties op “10, 9, 8, 7……….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *