Akoestische Tour & More

Nog steeds zo trots dat we allemaal de Dam tot Dam hebben gelopen! En wellicht NOG trotser dat het ons met hulp van jullie allemaal gelukt is om de Dames voor een jaar naar school te kunnen laten gaan!! DANK DANK DANK! :D
Filmverslagje vind je HIER!

Omdat we natuurlijk niet stil blijven zitten weer een kleine update van whats going on en wat er nog komen gaat.

Laten we beginnen met een aantal luisterdingetjes!
Het zal de muziekliefhebber niet ontgaan zijn dat Anouk op Facebook een oproep deed voor het produceren van haar nummer ‘Won’t Play That Game’. Radio 1 pikte dit op en vroeg een aantal producers of zij hier hun visie op wilde maken. Voor de creatie van Jonas Filtenborg werd ik gevraagd de zang op me te nemen. Door HIER te klikken luister je het resultaat en een kijkje in de keuken van Jonas vind je HIER.

Afgelopen week (19okt) had ik een interview met Carte Blanche. Dit is een programma met Werner Schlosser dat op verschillende regionale stations wordt uitgezonden, zoals RouletteFM, Webfm_tv, Unique FM en Extra FM. Naast het interview mocht ik samen met mijn gitarist Michiel ook een aantal liedjes spelen. De uitzending kun je HIER op je gemak nog eens terugluisteren.

Verder hebben we nog filmpjes van ons Uit-Markt optreden op het Museumplein online gezet. Deze weet de slimme klikkah’t HIER te vinden.
En dat brengt me op het allerleukste (althans, dat vind ik;)), namelijk NIEUWE SPEELDATA! We hebben het zo leuk gevonden op het Museumplein dat we hebben besloten een akoestisch toertje op te zetten door Nederland. De plaat, jajaja, de plaat. Nog geen knopen doorgehakt wat betreft liedjes. Dus in de verschillende cafe’s wordt het een kwestie van nieuwe songs laten horen, kijken wat jullie er van vinden en krijg je de gelegenheid een cd’tje mee te pikken met daarop nog niet gereleaste, akoestische-, en niet akoestische songs!

De speeldata vind je HIER!

Tot slot, en zeker niet als minste om te noemen, zijn de shizzelaars, joop en ik weer een superfeestelijke en creatieve kerstkaart in elkaar aan het zetten.
Voor de nieuwe volgers; ik vind het belangrijk om de mensen die in me geloven, die me supporten en me, door alleen al de nieuwsbrieven te lezen, de site te checken of naar mijn muziek te luisteren bedanken. Ik ben hier samen met de Annyfanclub een aantal jaar geleden mee begonnen en hoewel het me ieder jaar weer een brakke pols oplevert vind ik het een gouden onderneming. DUS! Mocht je ook een kerstkaart van me willen ontvangen; check je adres bij de shizzlaars of voeg jezelf er toe en ook jij zult deze nu al geweldige kaart op de deurmat (!!) ontvangen!!

Hou de site in de gaten, want de optredens zullen zich aan gaan vullen de komende weken! C U There!!

Xx

Anny

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *