ANNY TV’s COMIN’!!

Dag ghellootjes!

Weer genoeg te vertellen en helaas ook weer enthousiast dus ik hoop dat je me bijhoudt ;P

Mag ik als eerste iedereen bedanken voor mijn verjaardagsverrassing? Ik kreeg naast een topavond verzorgd door mijn management, de volgende ochtend de kaart met zoveel onwijs lieve en persoonlijke stukjes geschreven door een aantal van jullie; kreeg het er warm van! Hij heeft een mooi plekkie aan m’n muur gekregen en komt daar voorlopig ook niet meer vanaf!

Verder natuurlijk feest gevierd met vrienden, familie en andere belangrijke mensen in mijn leven; dankjulliewel :) Wat kan het toch fijn zijn om voor de tweede keer 21 te worden! ;P

Een bijzondere paar dagen achter de rug. Bij de 3fm awards geweest, Koninginnedag, bevrijdingsdag, allerlei dagen waarbij ik om me heen sta te kijken en enorm uit sta te kijken naar volgend jaar waarin ik natuurlijk die award in m’n zak steek, het museumplein toeschreeuw dat ze beter hun best moeten doen omdat ik ze toch echt niet kan horen (uhuh) en ik, ok, das dan een beetje hoog gegrepen misschien, maar in die chopper het land rondvlieg. Ansje will concour the world!!!
Maar helaas is het nog niet zover, dus kijk ik gewoon met verbazing naar de mensen naast me die spontaan met de lokale coverband wonderwoman mee staan te zingen, koop ik m’n 10tje waardige 6packje gekoeld bier en hos er vrolijk tussen de lamme mensen op los terwijl ik plannen beraam over hoe ik het allemaal anders en vanzelfsprekend veul beter ga doen dan wie dan ook ;)

Zo dobberen we voort, terwijl er ondertussen blazers en strijkers opgenomen worden, gerepeteerd wordt, afspraken gemaakt worden, en de machine simpelweg loopt het volgende.
Ik zou zo graag jullie willen meenemen naar de dingen die allemaal gedaan en geregeld moeten worden dat ik op het brrrriljante idee kwam een camera op m’n kop te binden en die van s’ochtends vroeg tot s’avonds laat mee te laten draaien. Hoe dat dan precies vorm moest gaan krijgen bleek na overleg met m’n creatieve denktank al snel een lastig ding. Ik zou een helm moeten hebben waar 2 camera’s op passen; een in mijn kijkrichting en een op mijn stralende giegeltje want je moet natuurlijk wel bewijs hebben dat ik degene ben die met zo’n achterlijk ding op m’n hoofd door het land heen banjer; “dag buurman!”. Na de proefmodellen in mijn en mijn creatieve posse’s hoofden te hebben doorgenomen hebben we toch maar besloten dat een camerateam het makkelijkst en leukste is. Tegen wie moet ik bijvoorbeeld praten als ik leuk in m’n eentje in de auto zit; de onverstaanbare teksten van KOL meebleren is maar zolang zo leuk om naar te kijken/luisteren.
Afin, 3 videocamera’s, een fotocamera en twee man camerateam plus het briljante idee mezelf te filmen als ik wakker werd en s’avonds weer naar bed ging verder, ontstond daar, pas op, hou je vast, neem een slokje water en ontspan, ANNYTV!!!
Jaja, je moet een beetje gek zijn als het gaat om promotie, maar gelukkig hou ik wel van een goed uitgevoerd belachelijk en tikkeltje gênant idee.

Mijn camerateam ik zaten op de bank met een, ik mag wel zeggen een bijzonder glas zuidafrikaanse rode wijn, de in totaal dik 6 uur durende footage terug te kijken (en we gaan nog niet naar huis..!;)) en ik was zowaar blij verrast. Wat een onwijze relaxTV. Het is dat ik het zelf ben dat ik bij het kijken natuurlijk ook plaatsvervangende schaamtemomenten beleef, maar ik vond het oprecht ontspannen TV. Vandaar dat we hebben besloten het niet te knippen tot de 10 minuten die het uiteindelijk moesten worden, maar simpelweg de echte slome dingen eruit te halen en de scheldwoorden hier en daar weg te piepen en hoppa! ANNYTV! ‘Ansje zoals Ansje bedoeld is’.
We draaien nu nog even een BETAversie en zijn de godslasteringen hier en daar een beetje aan het inperken en dan zal hij ook voor jou, op deze website EN op annyshizzle beschikbaar zijn. Nu hoor ik je juigen en toch ook een lichte frustratie in de stem hebben van het ‘Waarom ben je erover begonnen als ik nu niet meteen kan kijken’ maar dan zeg ik: ik kan er niks aan doen, ben er enthousiast over en het spijt me ;P

Informatieve noot wat betreft onze komende tryouts: Nog een paar aanpassingen hier en daar en dan kunnen we enkelen van jullie uitnodigen om eens een kijkje te komen nemen. Mocht je hier interesse in hebben; houdt www.annyshizzle en www.twitter.com/annymusic in de gaten want we gaan wat sneakpeekplekken weggeven!

DUS! Doe je moeder morgen een dikke kus van me, geef haar een leuk kado; de mijne krijgt ‘Mam, vertel’s’, waar ze de komende 6 maanden een extra hobby aan zal hebben (TOP kado als je het mij vraagt;) en een dagje strand met ondergetekende. Doe ermee wat je wilt, smeer je morgen iig goed in want het is ZOOOOOMEEEER!!!!

Xx en tot snel!

Anny

Share

(2) reacties op “ANNY TV’s COMIN’!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *