Slapen doet wonderen

Koningin der middagdutjes

Hoi Allen!!

Na een breakje van 1,5 jaar vond ik het tijd weer wat van me te laten horen!

In de combinatie van full time werken en full time muziek bleek iets te weinig tijd voor mezelf te zitten. Noem het een gedwongen pauze momentje, noem het een retraite, maar het was even genoeg. Muziek kwam even op 0 en de focus kwam op mezelf en het wisselen van baan naar werk wat net ff beter bij me past. Ik heb me vol overgave kunnen storten in de vluchtelingenopvang en hoewel het zijn zware momenten kent, krijg ik er precies de energie van die ik nodig had. Dus nu ik alweer een tijdje grond voel onder mijn voeten, is de noodzakelijke behoefte aan de muziek ook weer teruggekropen. Ik wil weer spelen, ik heb het podium gemist en wil schrijven, zingen, delen; het moet eruit!

De komende tijd zal ik de boel weer op gaan pakken; De site gaat onder handen, plannen worden uitgeschreven en afspraken gaan gemaakt worden. Ik heb er zin in, dus we spreken elkaar snel!! :D

Xx

Annemarie

Share

(4) reacties op “Slapen doet wonderen

 1. Hoi Annemarie,

  Zit net in Christopher van jouw plaat Rooftop Views, check jouw website en lees een nieuw berichtje van vandaag. Fijn weer van je te horen. Hoop dat je jezelf weer een beetje hebt gevonden. Wat goed dat je je inzet voor vluchtelingen. Laura Jansen bewonder ik ook enorm om haar inzet.

  Hoop je snel weer in een toffe kroeg of op een ander mooi podium te zien en horen spelen.

  Groeten,

  Edwin

 2. Goed van je om aan jezelf te denken. Dat kan je maar moet ook maar net kunnen ;-)

  Je tijd heb je in ieder geval goed besteed en daar komen straks de mooiste liedjes uit.
  Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *