Data om je Euren!


Hey guys!

Heeft iedereen het oudejaar een beetje overleefd? Jaaaaaaaaa tooog :D

Ik probeer alweer tijden achter dat laptoppie van me te kruipen om jullie weer een update te geven maar het lijkt ren je rot wel; Zoveel gaande nu rond ANNY en tussendoor fietsen dan een aantal Merlijn v Twaalfhoven projecten, kinderliedjes inzingen, klusjes via start, etc. Soms denk ik weleens dat ik 2 fulltime banen heb en m’n hoofd er ieder moment af kan vliegen maar we zijn nu eindelijk alles aan het afronden, en kan niet wachten tot het zo ver is.
Want voor je het weet is het 1 Februari; releasedatum nieuwe site. En voor je het weet is het begin februari en dan kunnen jullie m’n eerste single MY MAN downloaden op iTunes (exacte datum volgt snel). En voor je het weet kan ik de clip laten zien. En voor je het weet hoor je ons misschien wel op de radio. En voor je het weet gooien we allerlei nieuwe ANNYcontent jullie kant op! En DAN.. voor je het weet.. is het MEI. En dan issie er eindelijk. Het album. Van mij aan jullie. Ik vermoed dat ik tegen die tijd m’n nagels volledig heb weggeknaagd want hoop ZO dat jullie het te gek gaan vinden!

Dus oooontspan.

Ik was, zoals ik bijna elke blog schrijf, een end van me af aan het tikken, toen ik na 1,5 pagina toch moest concluderen dat de dankbrief die deze blog bijna werd (wees dankbaar dat ik in heb gegrepen, dubbele woordengrap) misschien meer iets is voor in het albumboekje. In een heel klein lettertje. Ergens in een hoekje (OF gewoon keihard onder de deleteknop zal sterven). Dankbare mensen gaan snel zeveren en dat onthoud ik jullie voor nu wel want zeveren is voor niemand leuk (ik pak m’n kans nog wel;)

Afin.

Laat ik het dan gewoon eens KORT houden vandaag! (ik negeer de zuchten van opluchting;), maar wel afsluiten met een BANG:
Zoals mijn gitarist al op zijn facebook plantte: MY MAN is nog niet eens UIT! En Giel (3FM) schrijft er komende week al over in de varagids! Check ‘m nu al HIER :D

Tot snel!

Xx

Anny

Share

(1) reactie op “Data om je Euren!

  1. Hee chick!!

    Klinkt allemaal erg positief en leuk! En ook Giel dus al een stukje geschreven, nice!

    Kon alleen je andere blog niet vinden over een nieuwe try out datum??

    Liefs San (je weet wel, die ene die af en toe wat noten uit haar strotje probeert te krijgen bij jou thuis ;-) )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *