December KERSTKAARTEN TIJD!

Schermafbeelding 2013-12-04 om 13.03.01

Halleluja wat heb ik een potje niet gewerkt afgelopen week! Jullie zouden er jaloers van kunnen worden ;P

Maarrrrr na de stilte, dan nu in de storm beland. Afgelopen zondag te beginnen met een VEEL te toffe shoot voor de KERSTKAART 2013. Ik zal de verrassing niet verpesten maar ik ben er nog misselijk van.
Voor de mensen die nog niet, danwel pas dit jaar lid zijn geworden van de Annyshizzle FANCLUB zal ik het jaarlijks terugkerende spektakel even toelichten. Jij schrijft je in bij de fanclub zodat we je eens in de zoveel maanden een update kunnen sturen over whats going on, dan zorgen wij dat je gebruik kan maken van speciale acties, prijsvragen en ik je een persoonlijke eindejaarskaart mag sturen (auw, mijn pols).

Schroom dus niet, en schrijf je HIER in!

In de afgelopen popronde maanden heb ik op 30 verschillende plekken veel van jullie mogen ontmoeten en sommigen zelfs de hand mogen schudden. Ik heb samen met gitarist Michiel Claessen van striptent tot hells-angels cafe aan mogen doen, van Alkmaar tot Maastricht, naar Middelburg en terug. Ik heb nog niet eerder de kans gezien, dus doe ik het graag bij deze.

Dank jullie wel.

De fanclub heeft zich keihard ingezet om de tour tot een groot succes te maken. Ze hebben zo’n beetje naar elke kroeg in Nederland handgeschreven(!) kaartjes gestuurd met daarin de vraag of we mochten komen spelen. Ze hebben me bijgestaan met de cd verkoop, reizen, logeerplekken, eten en het oh zo lekkere Quadrupeltje voor het slapengaan. Alle mensen die door regen, wind en kou zijn komen kijken en alle mensen die tijdens het spelen naar binnen schoven en bleven plakken. Het is dat het jaren van mijn leven kost, maar anders zou ik het morgen zo weer doen ;D (herhaaldelijk 6 gigs in drie dagen proppen.. Ansje Ansje toch….;)

Maarrrr wat gaan we nu doen? Fotoshoot voor het album, albumhoesinfo, teksten uitschrijven, band repetities (I’ve missed u guys!), persdagen opzetten, try-outs opzetten.. We gaan volle kracht vooruit naar de albumrelease begin 2014.

To be continued. En tot die tijd.. INSCHRIJVEN! En let op want de rond 15 december gaan ze op de bus!

Xx

Anny!

Ps. Ik ben me bewust dat Sinterklaas nog niet is geweest en ik al over kerstkaarten begin. Nu is er geen nationaal feest waar ik meer van hou dan Sinterklaas, dus om dat kracht bij te zetten en natuurlijk omdat ik trots ben op wat knutselpiet en haar vriend in vier dagen knutselen gemaakt hebben, toon ik graag de surprise die mijn broer afgelopen week in ontvangst nam. Voor de mensen die de Sint nog over de vloer krijgen; Geniet! Er gaat niks boven het bij elkaar zijn van vrienden en familie :)

Frame Artist

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *