DJANGO MUSIC GOES DUBBEL GOUD MET ANNY!!

JAAAAAAAH!!!!!!!! Ineens kreeg ik het telefoontje of ik zin had om naar America (maak je niet druk, die in Limburg heb ik het over;) wilde komen om niet een keer maar TWEE keer goud op te komen halen voor KidsDisco! Niet alleen de nederlandse maar ook de duitse is meer dan 25.000 keer verkocht!

Nu zullen de kinderbezitters onder ons (als kinderloze mag je best de draak steken;) waarschijnlijk, bewust of onbewust, bekend zijn met de muziek van Django Music. Wellicht is het het de afgelopen jaren opgevallen dat een van de stemmen wel verdacht veel op die van een bekende lijkt. Jaja! Ansje zingt ook in het nederlands en dan welteverstaan over oa. Waar is de Poes, Karel de Krokodil en ondragelijke jeuk in het Kriebellied (die overigens puur op fictie is gebaseerd;)

De CD ‘KidsDisco 1’ die Django Music met verschillende vocalisten (waaronder Ansje dus:) maakte voor het animatieteam van Center Parcs, is een van de vele albums waarmee zij al een aantal jaar hoog scoren. Mocht je kinderen hebben, zou ik dus zeker even op hun site kijken! En ja, ik maak bij deze ook meteen ff reclame voor de kerst CD die we afgelopen jaar hebben opgenomen :P

WHOOOOHOOOO!!!!! MIJN EERSTE GOUDEN PLAKKEN AAN DE MUUUUUR!!!! :D

Xx

Ye Golden Girl,

Anny ;)

Ps. Een aantal van mijn favo Djangoliedjes tegen de verveling!

Ps. Ps. Ik blijf voor de rest lekker op z’n engels ;P

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *