Eerst Giel, toen Sander en nu Ook nog..

Hey guys!

Gisteravond vlak voor het slapen gaan kondigde ik alweer een blogje aan want er ging een heel blij Ansje naar bed. Afgelopen week niet alleen bij Giel mogen spelen, maar gisteren ook bij Sander Guis (3FM). Het bleek eigenlijk niet de bedoeling dus daarom extra blij dat we naast My Man ook John Mayer op zender hebben mogen coveren.
Alle filmpjes van Giel en Sander zijn uiteraard niet alleen op de site van 3FM zelf te vinden, maar ook hier.

Het was doodeng (het blijft wel John Mayer;) maar deze wilde ik jullie niet onthouden..

En de gestripte versie van My Man, ook bij Bring it On.

De week zit weer vol spannende dingen. Morgen gaan mijn vriend en ik kennis maken met onze hopelijk nieuwe huisbaas. We zijn al een behoorlijke tijd aan het zoeken en ik ben bij de bezichtiging stiekem verliefd geworden op het kleine maar heel fijne appartementje in Haarlem, maar er is nog een ander koppel wat ook geïnteresseerd is. Het komt dus neer op een goede indruk maken. Wat denken jullie, zou taart helpen? Fingers crossed!

Verder gaan we donderdag weer een aantal (eind)mixen luisteren van mijn in mei te releasen album en ik hoef jullie niet te vertellen hoeveel zin ik daarin heb. Misschien toch ook maar een luistersessie op gaan zetten voor enkele Shizzle-leden..! Gewoon, omdat het kan :)

Vrijdag, en dat is VERS VAN DE PERS!! Gaan we de speelplaats bij Stenders onveilig maken. Daar niet alleen My Man live, maar ook een nieuwe song van de plaat. Dus zet in je agenda; Stenders Late Vermaak; vrijdag 9 maart 22:00-01:00u (3FM).

En vervolgens rij ik direct vanuit Hillywood Studio’s naar mijn familieweekendje in Limburg. Ff bijtrekken te midden van de natuur en dan maandag naar Jonathan Jeremiah in Den Haag. Mocht je geen kaarten hebben, vette pech, tis uitverkocht! ;P (ghehehehe)

Tot slot, voor de Limburgers onder ons; we spelen 22 maart bij TV Limburg! En wellicht krijgen we die dag in de buurt nog een tryoutje ingepland, dus blijf inchecken op de site ;)

Ik laat snel weer van me horen en maak er een te gekke week van!

Xx
Anny

Ps. Hadden jullie de nieuwe Joop al gecheckt? Over manipulatief gesproken ;P

 

Share

(2) reacties op “Eerst Giel, toen Sander en nu Ook nog..

  1. een taart en je liefste lach, dat moet genoeg zijn toch? maar die taart is wel een binnenkomer denk ik ja. Goed idee. Over goede ideeen gesproken, jij bent 3fm echt aan het inpakken!! You go girl!! Echt super dat je weer op de speelplaats staat! Nu de andere radiostations nog, die kunnen eigenlijk niet achterblijven!. xx

  2. wauw wat goed kijk echt naar je nieuwe nummers uit! Ik hoorde je bij giel en ben gaan zoeken. Echt onder de indruk van je meissie. Ik ga je met veel plezier volgen Liefs lin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *