Filmupdate & Rooftop View Sessions

Hey guys!

Het is een tijdje geleden maar daar zit ik dan weer; op mijn laptop in een verlaten restaurant, mega cappuccino en een hoofd vol kronkels.
De afgelopen weken vliegen voorbij; promo’s, overleggen, trainen voor de dam tot dam (lees: constante spierpijn;), schrijfsessies, nieuw werk, nieuwe stad..

Een aantal dingen wil ik jullie niet onthouden.

Jullie hebben natuurlijk al op de site kunnen zien dat we bij de Hitkrant langs zijn geweest. Een paar dagen daarna hebben we live mogen spelen bij het programma “Vrouwen Fluiten Af‘ op radio 1, om een aantal dagen daarna bij Tros Muziekcafe te mogen komen rocken. Met grote dank aan hen en natuurlijk mijn band, ook mijn grote dank aan annyshizzle.nl voor het schieten van de volgende filmpjes!

Dirty Wonderful Mistake live Tros Muziekcafe july 2012

Bye Love live Tros Muziekcafe july 2012

My Man live Tros Muziekcafe july 2012

 

Verder gaat het eigenlijk erg goed met me. Het lijkt net alsof alles op zijn plek aan het vallen is en hoewel we de heuvel nog niet over zijn, lijkt het alsof de trein langzaam maar zeker op vaart komt!

GOED NIEUWS VOR ZI FANS! De komende maanden willen we graag een aantal
Rooftop View Sessions organiseren; Ondergetekende komt misschien wel op het lokale dakterras u en uw vrienden verassen met een klein concertje a la Anny!! We zijn alle mogelijkheden op een rijtje aan het zetten dus mocht je een mooi dakterras hebben en ruimte hebben voor een leuke hoeveelheid muziekliefhebbers, mail ons dan ff!

Ik zal beloven geen gitaren kapot te slaan op je mooiste bloembak of je hond Jupi te voeren ;P

Ik hoop weer tot snel!!

Dikke kus!

Anny

 

Ps. Hadden jullie de laatste Joop The Celebrity Cat al gezien? Je checkt hier aflevering 6 en aflevering 7. Met de groeten van de baas zelf ;)

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *