GIEL!!


Hoe vet! We zijn afgelopen week natuurlijk al stiekem aan de voorpromotie begonnen en dat betekent eigenlijk zoveel als een aantal mensen stiekem de single laten horen en te checken wat ze ervan vinden. Wat wil nu het toeval; Giel heeft het er niet bij laten zitten en heeft niet alleen over de single geschreven in de Vara-gids van deze week, maar had nog meer op zijn kerfstok..

Ik was vet zenuwachtig want kreeg de tip een uurtje van tevoren terwijl ik in m’n opeltje de regen trotserend en gehaast op zoek was naar een parkeerplaats in Alkmaar. Ik had nog een half uurtje voordat ik het podium op moest en wilde mijn familie en vrienden op de hoogte brengen maar ook zelf een tv zien te regelen; Giel zou m’n single gaan draaien bij DWDD!

Na het verheugde telefoontje van mijn managementteam en het mezelf weer even terug in m’n stoel hijsen van blijheid en toch ook schrik volgde telefoontjes, smsjes, etc etc maar ik kon het niet kijken. Ik baalde zo enorm! Met grote dank aan mijn broer die me een filmpje (opgenomen met zijn telefoon) toe kon zenden heb ik later schuilend in een bushokje het stukje kunnen zien. ZO blij hoe erover gesproken werd! Janis friggin Joplin vergelijkingen zijn niet voor de poes (of voor de joop). En ja hoor, daar neig ik weer naar ellenlange dankjebrieven ;P

Je checkt de uitzending HIER.

Whooohoo!!

Xx

Anny

Share

(1) reactie op “GIEL!!

 1. WOW!!! Ansje, wat een geweldige vergelijking bij DWDD!!!
  En hij heeft natuurlijk ook gewoon gelijk!
  Wat een ongelooflijke strot heb je!

  Nog heel even en we kunnen van je nieuwe hit genieten!
  Ik ben benieuwd!

  Groetjes, Linda (@LinArt)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *