In April doen we het Anders! #1

Het is weer april en, of je het nou wilt geloven of niet, ik heb gisteren bijna mijn neus verbrand dus dat maakt het officieel: Het is eindelijk LENTE!
Met een strak blauwe lucht boven het hoofd roep ik bij deze de maand april uit tot, en ja dat klinkt misschien erg Libelle maar ik ga het toch doen: inspiratie-maand! Dat wil zeggen dat ik graag van jullie wil weten wat jullie inspireert maar ik ook regelmatig dingen waar ik gelukkig van wordt, energie van krijg, me aan het denken en/of vooral ook doen zetten zal posten om deze veel te koude en veel te lange winter achter ons te laten. Mocht de temperatuur ons onderweg toch nog kleine momentjes in de steek laten (de eerste auto pufte ook eerst een paar keer voordat hij volledig optrok), zijn we in ieder geval gepantserd om die hobbel glorieus te overbruggen!

Laat ik de kickoff meteen maar doen met hetgeen waar ik het allermeest van hou als ik m‘n koppie wil legen, nieuwe ideeën plot of gewoon ff frisse lucht crave: Strandwandelen!
Gisteren met een vriendin van me afgesproken om richting Bloemendaal te gaan en zodra we op het strand waren zo min mogelijk te praten.
Je vergeet wel eens, vooral als je het druk hebt en je je vrienden sowieso weinig ziet en je dus een hoop hebt te bespreken in een altijd te korte tijd, dat soms simpelweg je mond eens houden ontzettend verhelderend kan zijn.
In het begin is het raar, zeker omdat ik (toegegeven) mezelf bijna niet kan weerhouden grapjes te maken over wat ik ook zie, ruik, voel of denk, maar als je streng bent en je dan uiteindelijk samen gewoon alleen maar loopt.. heel bijzonder.

Met wie kan jij stil zijn?

Xx

Anny

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *