In april doen we het anders #3 Juicer Love

Geïnspireerd door mijn manager zette ik een sapcentrifuge, oftewel een ‘juicer’ op mijn verlanglijst voor mijn zoveelste 21e verjaardag.

Ik zal je zeggen waarom.

Kim verteld al een tijdje in geuren en kleuren over haar ‘sapweken’, een week op alleen maar groente en fruitsap, ergens op een prairie, modderpoel, luxe resort of laatst, op de derde steen van rechts op een berg in Paraguay. (Ok, het was Frankrijk, maar dit klinkt leuker;) De regel is simpel; je mag alles wat je wil doen doen, maar eten kan je vergeten. Zie het als een soort Serious Request, zonder dat een heel land je aanmoedigt, het voor een goed doel ergens buiten je bevattelijkheid is en dus deste meer je je beste beentje voor gaat zetten, neen, je doet het voor jezelf en je betaald er zelfs voor.

Kim vertelde me dat de enige met wie ze het kon doen haar moeder was, omdat je na een paar dagen lichtelijk chagrijnig en gefrustreerd raakt en haar moeder de enige is die ze niet in elkaar zal slaan op zo’n moment.
Op de logische vraag, waarom doe je dat dan, was het simpele antwoord, Omdat ik me erna als herboren voel.
Nu ik dus al een paar jaar mijn 21e levensjaar vier, zul je begrijpen dat dat herboren en geschift worden dit Ansje als muziek in de oren klonk en ik ben me gaan verdiepen en stond perplex. Ik keek de volgende film..

Je kunt hem sowieso via iTunes kijken en anders kun je hem bestellen of hoe dan ook, maar het heeft mij verbaast doen staan.
Nu hou ik nou eenmaal van kauwen op mijn eten dus zo ver als Joe is gegaan gaat mij niet lukken, maar je zal snappen dat ik dat juicen toch eens ga proberen. En laat Kim hier nou precies hetzelfde over denken…

I love love love my birthdaypresent!!! :D

Wat is jouw favoriete healthfood? Let me know door te klikken op ‘praat mee’!

xx

Anny

Ps. Mocht je meer info willen over het sappen van Joe, je checkt zijn site HIER

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *