In april doen we het anders #4 friend love

Daar zit je dan. Midden in de dinsdagnacht, kwart over 7 op een druk Schiphol. Links en rechts scheuren toeristen, zakenlui en moppende schoonmakers voorbij. Een amerikaanse luchtvaartcrew gewapend met dikke zonnebrillen kauwen wat nasale Errrr klanken langs m’n oor en ik zit op mijn bankje te wachten op mijn verlosser.

Mijn vriendinnetje is afgelopen februari verhuist naar de Verenigde Staten. En hoewel het er dik in zat (de liefde voor het buitenland en dan ook nog verliefd worden op een overzee’ert), brak het verhuisbericht toch een beetje m’n hartje.

Ik besloot voor haar afscheid een foto van mezelf te maken en allemaal steekwoorden toe te voegen die voor ons speciaal zijn en haar hopelijk aan het lachen zullen maken. Ik printte deze vervolgens onbehoorlijk groot uit met de boodschap dat ze die verplicht ergens in huis moet hangen zodat ze weet dat ik van haar hou, haar mis en er voor haar ben.

Aankomend weekend wordt ze net een jaartje vaker 21 dan ik dat 2 weken geleden deed en ik kan alleen vanuit Haarlem richting de US zingen en een borrel via Facetime proosten maar in gedachte ben ik bij haar.

Dus, ik zit op mijn bankje met een kadootje in de hand te wachten op het lucky meiske dat haar voor mij een extra dikke knuffel geven gaat. Maar GOD, wat is het vroeg.

Hoe zet jij je vrienden het liefst in het zonnetje?

Xx

Anny

Share

(1) reactie op “In april doen we het anders #4 friend love

  1. Toevallig vandaag gedaan via Facebook door een speciaal bericht: “Sinds ik mijzelf een paar jaar geleden volledig afkeerde van de downward spiral waar ik steeds in terug belandde (drugs, drank en alle andere negatieve invloeden), al mijn bad karma (zo goed als) opgelost heb en mij alleen nog maar bezig houd met positiviteit en dingen die ik echt leuk vind. Heb ik van mijn familie, van mijn vrienden en van een heleboel lieve mensen om mij heen ontzettend veel liefde, steun, en een shitload aan opbouwende kritiek gehad. Daardoor ben ik heel erg gegroeid en vind ik heel veel kracht om mijn weg op deze manier op dit pad te blijven vervolgen. Zonder jullie had ik het absoluut niet gered. Ik ben jullie allemaal hier eeuwig dankbaar voor, jullie zijn stuk voor stuk toppers!!!!!!!!” Nou….. zo dus! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *