in april doen we het anders #7 Girls Love 2 Run

“Zozo, Filosofische Ansje..!” Aldus m’n pa terwijl hij m’n laatste post leest.
Ja, I know, ik kan misschien een beetje doordraven. Zo dus ook met het hele liefdes-thema wat er per ongeluk is ontstaan deze maand. Dat was dus eigenlijk niet de bedoeling. Zal je net zien dat ik het onderwerp voor deze post al had bedacht in de eerste week van april en ik nou eenmaal bij deze echt geen enkele mogelijkheid zie om het hele ‘love’ thema te verdoezelen; What’s in a Name.

Een aantal trouwe lezers zullen weten dat ik de laatste jaren erg in het (amateur!) hardlopen ben geraakt. Hoewel ik mijzelf natuurlijk als een beginnend professional beschouw (een beetje zelfvertrouwen is het halve werk) kunnen de tips, tricks en motivatiespeeches mij niet in getale genoeg bereiken.
Zo kwam ik al snel via via terecht bij Girls Love 2 Run (GL2R). In deze blog vertellen Fieke, Francien en Manon om de beurt over alles wat met hardlopen te maken heeft.
Van winterdips, blessures en billen kijken in het Vondelpark tot zweetdates, en alternatieve/ondersteunende workouts tot natuurlijk run-fashion.
Mocht je dus om hardloop-inspiratie verlegen zitten, go check ‘m out!

Wie inspireert jou in het sporten?

Xx

Anny

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *