Vul zelf maar in :-)

Omdat het alweer een tijdje geleden is dat ik een blog heb geplaatst en ik het toch tijd vond worden, heb ik vandaag maar de vraag voor onderwerpen het net op gegooid.

Natuurlijk is de eerste vraag hoe het zit met het album, nieuwe single, plannen voor de komende maanden, jaar, en de brandende vraag of ik dan toch postbode ga worden; ik kan er geen antwoord op geven. Ik weet dat ik kan lezen en sporten gaat me ook best af, dus wellicht kun je me binnenkort met mn TNT karretje bij je postgleuf vinden! ;P

Voordat ik deze stap ga wagen ben ik nog steeds aan het schrijven, aan het zingen, studio in studio uit en kan je al wel vertellen dat het slim is om sowieso ***** de komende tijd in de gaten te houden.
Daarbij denk ik dat ik eindelijk mijn ******** gevonden heb, want zonder ******** geen ***** waar ik al zo lang naar op zoek ben en het album ZO gruwelijk door gaat worden!
Verder zijn er plannen voor een tour met *****, waar ik onwijs veel zin in heb en hoop dan ook dat daar de komende 2 weken een klap op gegeven kan worden. Dan kenne we LOOOOooooooOOOOS! ;D
Wat betreft mijn eigen volgende single is nog steeds geen keus gemaakt. Dit heeft allemaal te maken met de juiste manier te vinden mij, als nieuwe artiest op de markt te zetten, in een sound waar niet alleen ik, maar ook betrokken partijen 100% in geloven, en niet te vergeten; met het juiste liedje schrijven. Dit kost tijd.

Het punt dat ik probeer te maken is dat als er definitieve data en afspraken zijn, ik pas iets zinnigs zeggen over wat er op de *** hoort te staan. And believe me, I will fill in the blancs!

Omdat ik natuurlijk redelijk veel (!!!) contact heb met menig twitteraar, weten zij inmiddels ook dat ik op dit moment niks muzikaalplannerig’s kan melden en kwamen er dus andere onderwerp ideeën. Hieruit kan je concluderen dat iedereen (zo ook ik) het heeft gehad met de winter, er vandaag een zware overkill aan arme Sven en z’n binnebaan/buitenbaan-oops is en ik er NIET aan mee gaan doen! – Aaah.. Damn!
En er behoefte is aan het uitwijden over m’n laatste gezondheidsonderneming: Ik ben voor de 300ste keer aan het stoppen met roken.

Opzich gaat dat wel lekker, tis op dit moment een kwestie van als ik jou niet zie, zie jij mij ook niet. Dus ik dacht, blijf er gewoon weinig over praten, dan verdwijnt de wil ook vast. Maar ik geloof ook nog steeds dat ik als kind mijn knuffels s’nachts heb zien bewegen, dus ja.

Mag ik overigens menig persoon bedanken voor de stoppen-met-roken-support op m’n enige eigen nieuw opgerichte annyfansite ‘Annyshizzle.nl’ ..?? Hoe cool!!
Voor degene die geen www’s of Twitter volgen, kunnen op deze site oa. de strips van m’n verveelde kat Joop (gemaakt door C. Voorthuy) en de komende tijd steeds meer on-, en officiële zin en onzin rond mijn eigen persoontje vinden. Daarbij win je er prijzen.. PRIJZEN!!! Zoals een iPod deze maand (hoe ze het doen, doen ze het  ) (Mocht je hem winnen en kwijt willen, ben ik bereid me op te offeren)

Oja, zoals in m’n vorige blog ook al kort genoemd en wederom op verzoek: M’n rijbewijs en nieuwe autootje: binnen 12 dagen m’n eerste boete gehaald: 160e. En ja, daar mag om gelachen worden.. Ik benader nu elk stoplicht met 30km p uur (#%! flitsers), verder nog geen blikschade

X

Anny

PS: Nieuwe fotoshoot gedaan met Mark Uyl: je checkt m HIER

Share

Genoeg reacties gehad :)