Ingesneeuwd in de polder

Ingesneeuwd in de polder
Soms moet je even uit de lucht gegrist worden en een time out krijgen. Dat zeg ik, de %^& die op dit moment, middenin een weiland ergens bij schiphol, middenin een sneeuwhoos in een witbedekt suzuki swiftje met verkleumde vingers op haar laptopje zit te rammelen. Ik dacht dat ik nog genoeg benzine had om naar huis te komen, helaas dacht mijn Suzuki daar anders over.
De temperatuur in de auto is gedaald naar een graad of precies niks en ik vermoed dat mijn tenen snel zullen volgen. Ansje is wat druk geweest de laatste tijd. Niet dat ik het erg vind om 5 uur per nacht te slapen en dus nu gewend ben om een 30 min powernapje te doen in de auto voor mn nieuwe afspraak of dienst, maar wat ik wel jammer vind is dat ik mn website de afgelopen maand heb laten verslonzen en daarmee jullie.
Ik heb de afgelopen maand namelijk best heel wat leuke dingen gedaan die ik met jullie had willen delen..! Een superfijne kerst gehad, vrienden en familie gezien, lekker gegeten, een paar leuke gigs gehad en met veel trots naar mijn ingelijste album aan de muur mogen glunderen.

Terwijl ik niks meer zie dan sneeuwbedekte ramen en adempufjes blijf ik hopen dat de vrachtwagens die langskomen me op tijd zullen zien en dit niet stiekem mn laatste blog ooit wordt. Of je er nou op zit te wachten of niet maar ik heb nog zoveel onzin te vertellen!!!!  Zoveel foute en domme grappen te maken en nog zoveel muziek te maken!
Mijn vingers beginnen gevoelloos te worden en mn neus lijkt op die van David de kabouter.. m’n batterij is stervende… Mocht dit bericht jullie bereiken is de vergevende ANWB-held me komen bevrijden uit mijn levenloze iglo aan het landweggetje bij schiphol. Ik beloof beterschap.. I’ll never let go Jack..

Xx
Anny!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *