Na ziekte komt..

Hoi Allemaal!!

Veel veel veel gebeurd weer de afgelopen weken!

Te beginnen met hetgeen wat menig twitter en facebookvrienden ongetwijfeld mee hebben gekregen; Ik moest ff het ziekenhuis in.
Een paar dagen voordat we de laatste bandopnamen voor de plaat zouden opnemen kreeg ik last van m’n buik en dus naar de dokter. Een paar dagen later was ik een blindedarm armer, een infectie in de onderbuik rijker en lag ik een week of twee lang te chagrijnen op de bank omdat ik niks kon of mocht. Nu zou je zeggen dat ik dan tijd genoeg gehad om jullie allemaal op de hoogte te brengen van whats going on, maar ik was ZO chaggo, dat ik niet dacht iemand daar een plezier mee te doen.

Sinds een kleine 1,5 week kan ik weer steeds beter rechtop lopen, weer een beetje (te hard;) lachen, het huis uit en is de inhaalslag gestart. Mijn conditie heeft op dit moment de eerste prioriteit; langzaamaan sporten, veel slapen en heb nu qua ‘zangtechnisch opbouwen’ ook karaoke versies van mijn eigen liedjes ter beschikking (hoezo chill;). Oefenen oefenen oefenen!

Alles wat ik gemist heb tijdens m’n knockie-periode komt snel op m’n pad. Zo hebben we gisteren een ongelofelijk strakke en fantastische studiodag gehad; 6 nieuwe liedjes ingespeeld voor op de plaat, plus een set van 5 liedjes live opgenomen en gefilmd (binnekort op youtube en ANNYTV te vinden). Mijn band is zo de shit, kan niet wachten tot ik het jullie kan laten horen/zien! Maar dat is niks nieuws ;)

Nu de opnamen gedaan zijn, zullen ik, mijn band en topcrew, ons eindelijk gaan richten op het live-spelen. Try-outs en kleine optredentjes, waarbij je danwel via www.annyshizzle.nl danwel via deze site, twitter of facebook bij zult kunnen gaan wonen. Hou ‘m in de gaten!

HET BELANGRIJKSTE! I think its safe to say; EERSTE SINGLE gaat eruit AUGUSTUS 2011!!! Wellicht kunnen jullie nu ook iets beter mijn chagrijnigheid begrijpen; site gaat opnieuw online, puntjes op de i tijd :))

De rekenende oplettende zal doorhebben dat we een overschot aan liedjes hebben opgenomen. We hebben na de eerste selectie-slachtpartij in totaal 19 liedjes studioklaar and ready 2 rumble. Ik heb het mezelf ‘aangedaan’, maar ik (we) zullen het nog knap lastig gaan krijgen om dit aantal tot een geschikte album-hoeveelheid te reduceren. Ik hoop dat ook de tryouts die beslissing wat makkelijker zullen maken.

Werk aan de winkel! ;))

Xx en tot snel ;)

Anny

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *