Next level

Hi boeven van Nederland!

De afgelopen weken in een enorme brei van albumopnamen, studioopdrachten, voorbereidingen voor albumart etc etc, ook mijn deelname aan een groot project (Ter verduidelijking; TheAirWeBreathe) dat afgelopen zondag in Paradiso (heilig!!) helaas voor mij ten einde is gekomen. Afgezien van alle slapeloze nachten vol rondtollende muzieknoten en zangimprovisaties tijdens de voorbereidingen (dik 70 pagina’s noten uit je kop leren zonder dat je noten kan lezen, gaat je toch niet in de koude kleren zitten ;)) vind ik het toch erg jammer dat het alweer voorbij is. Want hoewel het een grote persoonlijke uitdaging voor mij is geweest, was het een ervaring waarvan ik denk dat het jullie ook geraakt zou hebben. Heel bijzonder en menselijk. Lang verhaal kort, hou Merlijn Twaalfhoven in de gaten!
Jajaja, i know, vaagheid.
Ik kom in ieder geval langzaam weer op adem.
;)

Want niet alleen TheAirWeBreathe is klaar, maar natuurlijk VEEL belangrijker, sinds afgelopen vrijdag: ALLE ZANG VAN HET ALBUM STAAT EROP!!!!!!!!!!!!!!!
(hoor hier op fruitellatrippende kinderstemmetjes schreeuwen:) JAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dus alleen een toetsendubje hier en een blazertje daar en we kunnen aan het mixen, masteren en eruit moppen met die handel!!!!

En Ansje zou Ansje niet zijn als ik niet meteen m’n eerste ‘vrije’ dinsdag en woensdag 2 geliefde cowriters van me op ben gaan zoeken en weer 4 extra songs geschreven (hitkanonnen benne we!!!;).
Even niks sarcastisch maar gewoon Anny 3.0. Heerlijk!! Dus er is een kans dat we die ook nog op plaatformaat gaan opnemen. Spannend en het ZEKER waard als je het mij vraagt.

Verder ben ik zaterdag jarig en best een beetje nerveus; er worden dingen geregeld waar ik niks vanaf mag weten!! You sneeky B****rds!!! Jullie doen wel lief hoor!!! :D

Tot zover!! Ik zal proberen de volgende keer iets rustiger te communiceren. Vervloekte enthousiasme ook altijd..

Xx
Anny

Ps. Meer sneekpreviews van het album horen? Klik verder op: JOETOEB! Have fun ;)

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *