NIEUWE SITE ONLINE!

Het werd tijd om de boel weer eens stevig onder handen te nemen, hierzo in mijn kleine eigen Anny-wereldje op het enorme wereld-wijde-web. En daar is ze dan..
Mijn nieuwe website, in elkaar geboetseerd, geknipt, geplakt en met slingers behangen door Aura Scaringi.

Op een koude dag in Amsterdam rende ik met 2 redbull in m’n moeie mikkie een hip winkel-restaurantje binnen op de Overtoom voor mijn afspraak met degene aan wie ik uit moest gaan leggen hoe ik mijn site wilde hebben. Kleurrijk, met een vrolijk vintage jurkje aan begon ze al snel met vragen. Welke kleuren passen bij je, ben je meer rond of vierkant? Veel verder dan ‘Das afhankelijk van welk jaargetijde je het me vraagt’ kwam ik niet. Dus erg opgelucht toen me de vrolijk vormgegeven vragenlijst werd toegeschoven door het breedglimlachende dametje aan de andere kant van de tafel. Nu had ik tenminste wat houvast.. ok.. Waar wordt jij blij van?

Na een kleine 1,5 uur met soepkommen vol cappuccino en chocoladekoekjes, op z’n Annemarie-hakkeligs uit de doeken te doen wie ik ben, wat ik mooi vind en een beetje filosoferen over hoe de wereld en dus mijn wereld eruit zou moeten zien, stond ik weer buiten. Met absoluut geen idee of ik het glimlachende dametje ook maar iets had kunnen geven om mee aan de slag te gaan. Ik besloot met de gedachte aan het zojuist op het koffietafeltje te hebben omgekeerd van mijn handtas (lees; bijna weekendsize-vrouwentas vol ‘oh dit moet ook mee’spullen, licht genant, maar vrouwen onder ons, durf te ontkennen dat jullie tas ook vol zit met onzinnige meesleep-troep) dat ik in ieder geval een stap in de juiste richting had gedaan.

En dan wordt het afwachten. Wat gaat het worden, was ik niet toch te vaag, moet ik niet nog even mailen wat ik graag zou willen qua onderdelen, wat ze niet moet vergeten de nadruk op te leggen, .. Leer menig persoon mij kennen. Ansje Lut.

Een paar weken daarna komen de eerste kleuren.. eerste vormen.. kiezen.. en weer wachten..
Dan een aantal abstracte vormen, kiezen, wachten..

Langzaamaan begint zich de site te vormen en voor je het weet is hij af en realiseer je je dat dat breedlachende dametje niet zat te lachen omdat ze beleefd is of de koffie met koekjes zo lekker vind maar omdat ze al mijn woorden omzet in een miljoen ideeen die ze alleen nog maar uit de lucht hoeft te plukken en op het papier hoeft te plakken. En zie hier het eindresultaat.

Aura, het is een supersite geworden waar ik me, om mee te beginnen, nu al helemaal thuis voel en ik hoop dat menig geen van zal komen genieten. Dus mensen, take a look around en schroom niet te laten weten wat je ervan vind of als je nog ideeën hebt voor nog weer verdere verbeteringen (beter pak je ze leuk in, want er zit een hoop tijd en liefde in! ;)

Tot snel,

Xx

Anny

Share

(2) reacties op “NIEUWE SITE ONLINE!

  1. Het was een grote eer om je webwereldje te mogen bouwen, want ooooh, wat is de Anny!-wereld mooi. Deze post ga ik uitprinten en aan de binnenkant van mijn paraplu plakken: regen en sneeuw, kom maar op, ik heb voortaan een zakformaat zonnestraal bij me.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *