Nog een gouden en nog een gouden en mijn eerste platina

minidisco swagHey Boys ’n Gals!

Er zijn maar een aantal momenten in het leven van de Hollandse kaaskop waarin je ff mag swaggeren. Waarin het ‘Doe maar normaal dan doe je gek genoeg’ even aan de kant wordt geveegd, het zonnebrilletje uit de kast wordt gehaald, op de neus wordt geplaatst, je mag slepen met het beentje en je gewoon ff de rockster bent. En ja, het is een uit de hand gelopen grapje, ja het heeft misschien niet zoveel impact op de wereld als Michael Jackson’s Thriller, maar desalniettemin hobbel ik heel even met een neusvegend gebaar langs iedereen die stoer doet vandaag. Je hebt simpelweg ff niks bij me te testen.
Want ik was al best stoer. Ik had al twee gouden. Ik telde al mee, zeker wel. Maar nu-ben-ik-stoerder-dan-iedereen-vandaag.

Ik. Heb. Niet. Alleen. Twee. EXTRA. GOUDEN. PLATEN. Maar. Deze. Gevaarlijkheid met een mank beentje. Heeft. Nu. Ook. Haar. Eigen. Zeer. Serieus. Te. Nemen. PLATINA. PLAAT.

Noem me de koningin van de kinderdansjesmuziek. Noem me de Prinses van je dochters roze Ghettoblastertje. En doet me niks. Want ik. Ik doe die dingen. *mic drop*

Swag.

Xx

Annemarie

Share

(3) reacties op “Nog een gouden en nog een gouden en mijn eerste platina

  1. topper!!!!! moet nog veel aan je denken. mis je nog steeds. het lachen het dollen. blijf je volgen. XX theo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *