Oi Oi Oi.

HET IS ZOMER!!!!!! En NEE! We kijken niet naar de datum!!! Just the sun.. ;)

“HEY! Zoude gij nie al je ploatje kloar hebbe!? Wasda nou!” – Laat ik meteen met de deur in huis vallen: Op weg naar de release van de single in augustus moesten er nog een aantal afspraken worden gemaakt omtrent de samenwerking binnen mijn team. Omdat er geen constructies als zodanig bekend zijn (we hadden het niet zomaar over een management of distributie-, of artiestendeal), de markt zo onwijs schuift en wij nou eenmaal de hippies willen blijven die we zijn (de ‘wij doen het anders’ hippies;) heeft het een hoop tijd aan puzzelen van onderzoeken en opnieuw uitvinden van het hoe en wat gekost. Met als nadeel dat de release een stukkie opgeschort wordt.
Ik kan natuurlijk alleen voor mezelf spreken, maar WAT een #@!werk om mee bezig te zijn; Contracten zullen nooit een hobby worden ;P
Mijn team en ik geloven zo in ANNY! dat we shizzle zodanig wilden regelen dat we daar de komende 10 jaar niet meer naar hoeven kijken. If that takes time, it takes time.
Ik ben dan ook zo ONWIJS blij dat we eruit zijn en ik de komende jaren mag werken met zulke getalenteerde en enthousiaste mensen! (u aint seen nothing yet PWAAPPWAAP!)

Goed! Tussen natuurlijk niet stil gezeten en met verschillende venues contact gehad over tryouts in november/december. Hou de site/twitter/annyshizzle.nl dus goed in de gaten!

Ik durf bijna geen uitspraken meer te doen over een releasedatum voor de single. Eerst was het een kwestie van wachten op na de lowlands-radioperiode, en zoals velen waarschijnlijk merken gooit menig artiest deze maand er een single uit, en voor je het weet gaat radio de kerst-rotering in. Het gaat dus om Timing er tussendoor te komen. ZO blij dat ik daar verder niet over na hoef te denken ;))

Voor mij is het een kwestie van de live-set killing krijgen met mijn band, laatste puntjes op de i van m’n plaat en bovenal zorgen dat ik klaar ben voor wat komen gaat.
En ik kan je wel vertellen, ik heb afgelopen week de 11 voorkeursliedjes geluisterd en een aantal nummers van mijn album live mogen spelen.. Oi. Oi. Oi.

Spreek jullie snel!

Xx

Anny

Share

(2) reacties op “Oi Oi Oi.

 1. hey Ans,

  Wat een top nieuws! ik ga zeker kijken of ik bij 1 van je try-outs aanwezig kan zijn.. wantja waar een Anny is is marc.. of ging dat spreekwoord anders.. nou goed! top dat je zo goed bezig bent.

  Ik kan alleen maar hopen dat mijn wereldje ook snel een grote wending krijgt en daar ben ik hard mee bezig haha

  Enjoy you’re day en hoop je snel weer te spreken

  groetjes,
  Marc

 2. Nou ja zo kennen we je weer:)
  Succes met je nieuwe single en de nieuwe plaat, gaat een toppertje worden

  x sarah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *