so happy to present: the ‘that is you’ video!

JAAAAAA!!!!!! De video voor ‘that is you’ is af!!

We werden een paar weken geleden gebeld door TV Gelderland met de vraag of we misschien een clip bij That is You hadden omdat zij hem graag IN DE ROTATIE wilden nemen. Na een tijdje door het huis te hebben gesprongen na dit nieuws krabte ik me toch even achter de oren en moest helaas mededelen dat we helemaal geen clip hadden. Dat was geen probleem, want, schatten die het zijn, hadden nog wel een goed idee voor een simpele clip die we bij hen op konden nemen en zo gezegd zo gedaan! Athans, de dag werd (zoals je wellicht al gelezen had) een grote dag van de wet van Murphy waarin alles misging en ik me nog steeds afvraag wanneer die nagel van me er nou af zal gaan vallen (zie de blog).

Na het monteren en het van verschillende hoeken bekijken, baalden we dan ook vreselijk dat we moesten concluderen dat het uiteindelijk toch niet helemaal ANNY! was. Ik vond het zo k#t! Al die moeite van het team daar, de liefde waarmee het gemaakt was.. aan de inzet en talent heeft het zeker niet gelegen!

Met hangend hoofdje gesproken met vrienden van het schizzle team. Ik weet niet hoe of wat, maar ze kwamen met een briljant idee voor een nieuwe clip en we zijn aan de gang gegaan. Het enige wat ik moest doen was een hele sexy gozer zien te regelen die m’n lief wilde spelen. Dat is zeker gelukt ;P
Luuk, Mireille, jullie zijn de bomb voor het bedenken, regelen, schieten, monteren en versieren van deze clip; Dank jullie wel :)

Grappig detail: het hotel (Amstelcorner, Maria you are the sweetest thing!) was overtuigt dat we een porno aan het maken waren. Zie het TEGENbewijs!!! ;D

DUS!!! HET MOMENT IS DAAR!!!

HIER ISSIE DAN!!!! THAT IS YOU!!!!

:D

Laat je me hieronder weten wat je ervan vind?

Xx

Anny

Share

(8) reacties op “so happy to present: the ‘that is you’ video!

 1. Wat een geweldig leuke clip! Bas en ik hebben veel moeten lachen! Vooral om het achter elkaar aanrennen op het strand!
  We mistten alleen 1 ding…

  Goed bezig chick!

 2. Yes, eindelijk! Ik zat er al op te hopen en te wachten. Je ziet er prachtig uit Anny, nou krijgt hij veel competitie, wedden? ;-)

  Ik ga hem meteen delen op Facebook.

  Ennuhm….. (Toch even tussen door een gekke bek trekken hè)

 3. Geweldig goed nummer, net als alle andere nummers. Ook een leuke clip. Maar wat een goeie stem heb je toch, ik ben fan.

 4. Mooie clip, supermooie stem, maar een beetje kabbelend liedje, maar dat is misschien een kwestie van smaak.

  Ik snap niet dat “Hey Love” (nog) niet als single is uitgebracht,
  als je die zou pluggen op 3FM is dat volgens mij een instant hit!

 5. Wat een prachtig nummer, de eerste keer dat ik het hoorde was ik echt ontroerd! En dan die stem he? I’m a fan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *