Spelen Spelen Spelen!

Hey guys!

Nu het toch rotweer is buiten (doe mij de zomer maar!) meteen de kans aangegrepen om me op m’n facebook / site / gigs / meer thuiswerk te storten!

Met een lamme hand van het ‘Wil je m’n www.facebook.com/annymusic page liken?’ ben ik me vandaag aan het inschrijven voor de popronde 2013.
Voor de mensen die niet weten wat dat is; zie het als een door Nederland reizend bandcircus die je lokale kroegen voor een avond volledig op zijn kop komen zetten!
Kroegen kunnen zich aanmelden en kunnen dan uit een aantal geselecteerde bands kiezen om bij hun uit te nodigen voor een optreden. 

Ik heb met Leaf in de tijd dit ook gedaan; het is absoluut killing als je veel speelt maar ZO ontzettend leuk!! Van groot podium tot aan het met een half been in de wc van het jongerencentrum staan spelen, elke avond weer een nieuw avontuur!
Nu hopen dat ik niet alleen door de selectie heen kom (ik speel akoestisch met alleen mijn gitarist en wellicht nog met een mondharmonica spelende alleskunner) maar vooral ook dat de kroegen ons zullen verwelkomen. Onwijs spannend maar heb er nu al zin in!!

Voor degene die niet kunnen wachten tot sept / okt / nov 2013 spelen we de komende weken in:

8 Febr De Peppel ZEIST! (voorprogramma Sabrina Starke!)
14 Febr het Dolhuis DORDRECHT (op naar het Zuiden!)
15 Febr Stiels HAARLEM (Thuiswedstrijd dus dan MOET gezellig worden!)

Zoals de rode lijn in de laatste posts; we zijn hard bezig met boekingen, dus hou de site in de gaten, en als je TIPS hebt qua locaties: gooi ze ff naar ons door: Naar mij via Twitter / Facebook of naar mijn team ;)

Xx

Anny

Ps. Ga ff die www.facebook.com/annymusic liken ;P

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *