That Is You – NIEUWE SONG online!

Er was eens een meisje. Ze zat aan de bar te wachten tot haar vriendinnetje klaar was met werken toen ze een rood doosje van de barman kreeg aangereikt. Verbaast deed ze het doosje open en vond daarin een overheerlijke chocoladetruffel. Het lege rode doosje stak ze in haar tas, zwaaide nog eenmaal naar de barman om hem pas twee jaar later weer te spreken.

Op de verjaardag van dat zelfde vriendinnetje, twee jaar verder, raakten zij weer aan de praat en werden verliefd. Opvallend was dat dat rode doosje al die tijd onbewust op het nachtkastje van het meisje had gestaan.

Een paar dagen geleden vierden ik en mijn schatje dat we alweer 3 jaar bij elkaar zijn. Nooit gedacht dat ik, als de losse vrijgezelle tomboy die ik was, zoveel rust zou vinden bij de man die ik mijn thuis, mijn verlangen en motivatie kan noemen.
Voor hem heb ik ‘That is You’ geschreven en ik kan me geen betere aanleiding dan ons driejarig samenzijn bedenken om deze song ook aan jullie te laten horen.

Je beluistert hem hier (link volgt later) en maakt hem via dit kanaal de jouwe!

Laat je me weten wat je ervan vind?

Xx

Anny

Share

(1) reactie op “That Is You – NIEUWE SONG online!

  1. Ooooowwwwww an wat issie mooi…………grrrrrr ga morgen nou es eerst iTunes tegoed halen!!!!!!!!kon hem niet helemaal horen…… Wanneer komt je album of heb ik wat gemist?
    Liefs Frannie en ferry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *