‘That is you’ onder ‘Liefde voor later’


Zo zit je te stuiteren van een superschrijfsessie en daarna nog eens een repetitie in een waanzinnige studio Limmen en zo zit je op de bank te huilen bij het nieuwe programma van Anita Witzier.
Afgelopen maandag werden we getipt dat we met That is You misschien onder het programma zouden zitten dus in spanning op de bank.
Het programma laat twee gezinnen (per aflevering?) zien waarbij een van de ouders ongeneselijk ziek is en binnen afzienbare tijd zal komen te overlijden. Tijdens het programma wordt het gezin gevolgd bij het vullen van een doos, waarin spullen, foto’s filmpjes etc worden gestopt waaraan het gezin de ouder na het overlijden aan kan herinneren.
Niet een heel luchtig onderwerp, maar wel een die voor (te) veel mensen aan de orde van de dag is.

Een heel gemixt gevoel, want aan de nee kant wil je op de bank staan springen van blijdschap dat je muziek zo’n mooi plekkie krijgt, en aan de andere kant het bewust zijn van dat alles zomaar afgelopen kan zijn.

Wat mij betreft alleen maar extra reden om superblij te zijn met alles wat op mijn pad komt, en ook van wat ik begreep de volgende uitzendingen, want ook daar zal That is You onder te horen zijn!! (Iedere maandagavond 22:10 NED1)

Het fragment van afgelopen maandag:

Wanneer heb jij het laatst bij de televisie zitten snotteren?

Xx

Anny

Share

(2) reacties op “‘That is you’ onder ‘Liefde voor later’

  1. Wanneer ik voor het laatst bij de tv heb zitten snotteren? Echt snotteren valt wel mee, maar ik had wel vochtige ogen tijdens de performance van Maaike Ouboter, vooral toen ik merkte dat ook de jury ontroerd was.
    Ik besefte toen maar weer eens wat muziek kan losmaken!

  2. Ik vond That Is You al een héél mooi liedje maar nu is hij voor mij extra speciaal geworden. Dank je wel lieve Anny, ik laat ze nog even lekker rollen. Je bent een kanjer. :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *