Tryout #1 Completed. Eeeeeen DOOR!!!

Hey Guys!

De eerste tryout was legendarisch!! ‘Vrij’ zenuwachtig voor hoe het allemaal zou lopen (wie komt er, vergeet ik m’n teksten niet, is alles in orde qua geluid, zijn we niks vergeten te regelen..) zwaar te vroeg aangekomen bij het Paard Cafe in Den Haag.
Na een tijdje remie op de stoep te hebben gezeten omdat er nog niemand was (erg rock n roll;), ik de voorbijganger informeerde dat ik vanavond het programma zou zijn, en hij vervolgens vertrok na me te vertellen dat hij toch meer van dance en heftige beats was, me nog even op kunnen warmen bij mijn vriend en vrienden die om de hoek bij de chinees bleken te zitten.
Er was kleine stres omdat mijn gitarist Mikle direct na ons optreden in een auto zou worden gegooid richting Hilversum, waar hij nog een optreden zou hebben. De band was vast komen te zitten in ofwel het haagse eenrichtingsverkeer of de file en het geluid stond later dan verwacht, maar om 20:45 konden we dan echt los, en met een set van een uur moest het allemaal net lukken.

Zoals de meesten weten was de locatie van onze eerste tryout ‘geheim’ gehouden. Ik en mijn band willen graag zoveel mogelijk kilometers maken waarin we de liveset steeds weer een beetje bij kunnen schaven, om zo tot een perfecte show te komen zonder rekening te hoeven houden met internet of mediaverslaglegging. Daarbij was het voor veel vrienden en familie van mij niet de meest nabij gelegen locatie om te komen kijken, dus was ik extra verrast toen ik dankzij mijn vriend in die laatste 3 min voordat ik het podium opklom ineens niet alleen mijn volledige (onaangekondigde!) familie zag staan, maar ook ineens mijn beste vriendinnetjes, en daarbovenop via shizzle al die mensen die me al jaren bij optredens komen verblijden met hun aanwezigheid en support (zelfs al moeten ze daar uren voor reizen)! WAT een warm bad!!
Ik ben misschien een beetje een slappe tissue maar het gevoel wat je krijgt van zo’n zaal vol met zoveel liefde is iets waarvan ik hoop dat iedereen het in ieder geval een keer in zijn/haar leven mee zal maken. Geluk. Mijn zwakke knieën en brok in mijn keel bevestigde nogmaals dat ik heel heel dankbaar mag zijn voor de kansen en liefde die ik krijg en dat precies deze support het mogelijk maakt te kunnen doen wat ik doe.
De avond was eigenlijk daar al mee gezegd, bevestigd en had haar lintje gekregen. Het enige wat er verder nog te doen viel voor mij en de band was vieren dat we begonnen zijn. WAT een avond.. En Mikle was ook nog op tijd ;)


Jajaja, i know what your thinking, josti.. Blij momentje, dan mag je eruit zien als n aap ;P

Na zo’n bijzondere start is het natuurlijk belangrijk om met de extra motivatie meteen de maandag erna door te knallen. Met de hulp van www.annyshizzle.nl hebben we de opnamen van ons optreden in het Paard Cafe na kunnen kijken, evalueren en zijn we klaar om met de nodige verbeteringetjes de volgende tryout in te knallen. Ik was dan ook erg blij toen we deze afgelopen week konden bevestigen. Mocht je donderdag 24 november vrij hebben, check ff in bij www.annyshizzle.nl en schroom niet langs te komen!

Ondertussen zijn er, naast het livetraject, nog een hoop dingen gaande.
Gisteren heb ik de laatste leadvocals ingezongen van de plaat (dus de laatste van die extra 6, voor de trouwe bloglezers;) en start volgende week met de backings.
Backbeat Productions is verhuist naar de op dit moment renoverende Wisseloord Studio’s in Hilversum. Ik was er nooit geweest in oude glorie, en het is nu net uit het echte ‘bouwput’ gebeuren aan het klimmen, maar wat is het bijzonder om hier de laatste handen te mogen leggen aan mijn eerste soloalbum..! In elk hoekje van het gebouw zit muziekgeschiedenis die nieuw leven in krijgt geblazen. Niet alleen op materiaalfront maar ook in de vibe onder de initiatiefnemers, bij de nieuwe gezichten die hun studio’s in het gebouw gaan vestigen; het broeien van nieuwe ideeën is bijna tastbaar en ongelofelijk inspirerend. En ja, dat Backbeat boven de ingang zit en je dus Lee Towers en wie dan ook vanuit je ooghoek in en uit ziet hobbelen (de ‘oh zo ziettie er in het echt uit!’ interesse kan elke artiest ontkennen maar die heb je nou eenmaal, leg ik me dus graag bij neer ;)) is alleen maar extra mooi meegenomen.

Aanstaande maandag duiken we op de kerstkaart van dit jaar (shizzelaars opgelet!) dinsdag gaan we de video schieten voor m’n single, John den Braber gaat mijn bio eens even de grondige aanpak geven die deze hard nodig heeft en aankomende week heb ook superveel zin in het brainstormen vrijdag met de mogelijk nieuwe webdesigner, die de boel hier eens flink onder handen mag nemen! Mooop!

Leuk leuk leuk!!! Keep ye posted!! ;P

Xx

Anny

Share

(2) reacties op “Tryout #1 Completed. Eeeeeen DOOR!!!

  1. Try-out was top! Band met een leuke uitstraling, strak gespeeld, en een heerlijke stem op top! Volgende keer in de buurt van Zwolle kom ik graag weer!

    Thumbs up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *