Voor wie niet durft te vragen

Er komt visite
…Wat zullen we genieten!!!

“Mevrouw, ehm.. Hoeveel zou je kosten als je bij mij in mijn woonkamer zou komen spelen?”
Huiskamerconcerten zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. En waarom ook niet? Michiel en ik hebben er zo links en rechts een leuk aantal gedaan maar eigenlijk alleen echt bij mensen die het brutaalweg durfden te vragen. Dus ik dacht, laten we daar verandering in brengen; WE ZIJN (NAAST KROEGEN EN PODIA) BESCHIKBAAR VOOR HUISKAMERCONCERTEN! ;D

Stel, je hebt een verjaardag, een trouwreceptie, een meidenavond, een buurtbijeenkomst in de keuken/tuin/woonkamer of je wilt een vriend, collega of misschien je zus verrassen met een avondje livemuziek waarvoor ze de deur eens niet uit hoeven, laat het me weten!
Ik heb een klein geluidssetje met een bereik tot 150 man en gooi Michiel met gitaar en al zo op de achterbank van mijn autootje en we kachelen jouw kant op!
Nu denken veel mensen dat zoiets heel prijzig is en we zouden natuurlijk 340.000 euro per optreden willen vragen maar dat is natuurlijk onzinnig. Wij vinden het leuk om te doen, maar het moet voor jullie ook leuk zijn. Daarom hebben we afgesproken dat als jij (minimaal) 20 man bij elkaar kan krijgen die bereid is €12,50 pp te betalen, wij voor je het weet in je huiskamer staan te rocken. We spelen dan (naar wens) een akoestische set van ongeveer een uur en mocht je het leuk vinden is er zelfs de mogelijkheid tot een eigen gekozen cover / persoonlijke song voor als er iemand in het zonnetje moet worden gezet.

Mocht dit nou precies zijn waar jij naar op zoek bent, neem dan contact met me op via AnnyHomeBoekingen@outlook.com en voor je het weet staan wij live in je huiskamer!

C u There? ;D

Xx

Anny

huiskamerconcert 2

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *