Work Hard Play Hard

Moving on up

Ik bevind me in een gekkenhuis. Van het werken voor de baas naar het muzikantschap naar het thuisleven. Van verhuizing en internetloze-ZZP’er in de troep naar doodverklaarde auto. Van slaaptekort naar slaaptekort en te weinig uren in een dag, maar het wordt beter. Alles begint op zijn plaats te vallen en voor je het weet zit ik een paar dagen na onze eerste echte housewarming aan onze eigenste eettafel, heeft mijn oude Astra plaatsgemaakt voor een knalgele suzuki, heb ik een datum voor mijn clipafronding voor me liggen en is het even stil in ons voor-de-helft-vers-geverfde-huisje.

Gisteren nog een traantje weggepinkt omdat ik even dacht dat wat me boven de pet hing op m’n kop ging vallen.
Nu neem ik heel even 5 minuten om te genieten wat er komen gaat.

Ik heb nog een bijna haalbare hoeveelheid todo’s op mijn lijstje staan voor vandaag.
Ik stap morgen op het vliegtuig (bandieten wees gewaarschuwd, op ons huis wordt gepast;) naar Manchester voor een paar dagen gevuld met familie en nog meer nieuwe familie.
Vervolgens heb ik een paar etmalen om achter mijn computertje te knallen.
De week erop stap ik op het vliegtuig naar m’n liefste vriendinnetje in New Orleans (beware of heavy filmmaking in the planning) en zodra ik terug kom mag ik jullie mijn nieuwe single laten horen. Vrees het gele kleine monster want ik cross het land door alsof er geen morgen zal zijn!!
Zij zat, zij rustte, zij bewonderde en zag dat het goed was.

Xx

Anny

Share

(1) reactie op “Work Hard Play Hard

  1. Je kan niet alleen leuke en mooie liedjes schrijven en zingen vooral maar ook gewoon heerlijke blogjes schrijven!kon ik maar weer eens bij een optreden zijn….dikke kus frannie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *